2010-09-30 ? 13:28:44

Täcken

Har kollat på lite olika täcken som jag skulle vilja ha. Lite blandat, allt från fleese till regn.

Sorry för den urusla kvalitén på bilderna!
Tycker om att ha mycket färg :) Det känns så tråkigt med alla mörkblåa regntäcken nu för tiden.. Älskar rambo-täckerna mest av allt.

Vilket av dessa täcken tyckte ni var finast?

2010-09-29 ? 16:58:27

Lika långa, Lika dana?

Gud, min lillasyster har nästan vuxit om mig. Hon är 3 och ½ år yngre än mig, och endå så är vi lika långa. Hon kommer absolut växa om mig, så det här blir nog sista bilden där jag är längre än henne :(

Tycker ni att vi är lika? Jag tycker inte vi är särskilt lika, men många andra brukar tycka det. Tex när vi var i Brasilien senast så var det en servitris som trodde att vi var tvillingar! Fast iförsig så tycker ju jag att alla brasilianare ser likadana ut så det är väl samma för dom.. Nje, jag och min syster är inte alls lika.
2010-09-27 ? 20:28:09

Klinik

Någon undrade lite om det här med besiktning. Jag ska besiktiga min häst på klinik, med gårdsbesiktning blir det lätt lite "hur som helst" och om man verkligen vill veta hur en häst mår så bör man ju klinikbesiktiga. Dock så är det ju fler hästar som får anmärkningar än hästar som är helt friska, så jag får verkligen hoppas att thean går igenom.
Vi har bokat in en besiktning på ATG kliniken i färjestad, besiktning med röntgen. (Tycker det är bra att röntga för att se vissa dolda fel som kan förekomma.) Atg klinikerna är också väldigt bra, eftersom som ska vara lika över hela landet.
Vi var först rekomenderade Solvalla kliniken, men det blev lite för krångligt med att åka dit eftersom Thea står i Karlstad.
2010-09-27 ? 19:19:44

Till sofie

Lite blandade bilder, framförallt på sofie och sparre.
Pärlviken:
Sofie & Sparre, oooh veeem har klippt manen???? :D

Sofie & Sparre på lilla volten

Jag och Sparre, han kan inte gå i form :(

Sofie & Sparre i stallet.

Tyresö:
Sparre lipar i transporten

Första hindret, alla andra bilder blev skitdåliga, och elin glömde typ fota 3 an och 4 an som gick bäst :o Sparre ägde på dogleg :)

Btw, fett litet hinder, fett liten häst, fett stor ryttare :o
Skickar resten via mail nån dag sofie :)

2010-09-27 ? 18:39:41

Grillning, tre dar sen

Kom just på att jag glömt att skriva om julias födelsedagsfest i fredags! Orkar inte berätta så mycket om det men i stora drag så var det en mysig grillning vid lånsjön. Typ grillspätt som smakade ingenting för någon hade glömt att krydda ;) Åh de va fett kallt också, men goda mashmallows ..


 
2010-09-27 ? 12:56:57

Elin slaggar!

Inatt har elin sovit över, det äger att hon går i skolan så nära mig så att hon tjänar på att sova hos mej istället för hemma :) Vi typ satt igårkväll till tolv och typ åt glass och kakor och snackade, skit mys!

Gammal bild :)

Idag så börjar jag 13.20 för jag har varken bild eller idrott, så himla skönt!
2010-09-26 ? 19:52:29

privatskola?

Snackade just med pappa och han hade snackat med en kille när han var i england förra veckan. Den här killen gav ett förslag om att jag ska börja på en privatskola i england, fett kul det skulle vara! Och grejjen är att han hade plockat ut ett par skolor åt mig. Den ena var en flickskola (vilket kanske är lite tråkigt) och den andra var blandad. Det roligaste av allt var att alla skolor han hade plockat ut hade egna stallar och en elitidrottsutbildning, och man fick ta med sig egen häst! (eller låna). Så sjukt roligt! Och väldigt bra för jag är så urusel på engelska, och min ridning måste verkligen bli bättre!

Först så var det Queen Ethelburga's (både killar och tjejer) tydligen så kommer det människor från många länder och utbildar sig här:

Klicka här!!! för en film om ridporten på skolan. (klicka på "english")
Klicka här!!! för att komma till deras hemsida! (ful&rörig, jagvet)

Sen så var det stonar school (flickskola), verkar minst lika bra!

Klicka här!!! För att komma till deras hemsida!

Åhh det verkar sjukt bra, frågan är ju lixom bara om jag vill flytta till england om ett år? Idéen är ju typ att jag ska åka till ett av de stora ridsportsanläggningarna för att se om jag vill bo i england ett år eller inte. Men jag är så himla osäker just nu :P jag får se hur det blir med det här, jag får ta en sak i taget och se hur det blir med fina lilla thean först :) hon är första prioritet just nu, hoppas hon går igenom :D
2010-09-26 ? 19:52:15

Tyresöö

Helo! Nu är jag tillbax från tävlingen. Fett tidigt jag gick upp imorse, typ 04.45, haha fast jag var fett pigg ändå.

Vi åkte väl från pärlviken typ vid sjutiden, fett sugigt att starta först.. Men det ver fett kul, på framriddningen var han fett seg tyckte jag och jag blev fett sur, och så såg jag en massa andra pigga små b-ponnys, och så sa jag ropade sofie: "kunde du inte ha skaffat en galnare ponny"och PRECIS då började sparre bocka som en galning hela vägen från framhoppningen till framridningen, hahahah jag typ doog av garv. Och alla funktionärerna och sofie typ garvade (för alla hade självklart hört vad jag sa) :D

Jag tycker det gick bra själva tävlingen förutom ett hinder som gick piss, typ nån läskig blomkruka blabla, som han vägrade gå nära, så han stannade ut sig, hehe. Men vi kom över hindret sen med värsta kråkhoppet, och vi hoppade ju nästan hela banan så det gjorde inget. Men det var lite synd att han kollade så mycket på det hindret, han ville inte ens gå nära det innan vi hade startat, men aja han var fin resten av banan så han är förlåten, dessutom var det fett många hästar som tveka eller stannade på det hindret. Han har ju inte tävlat lokalt förut heller.

Men en sak som jag blev sjukt irriterad på var att man fick ju göra omstart om man ville för typ 100 kr, vilket skulle ha passat mig och sparre perfekt så vi fick en till chans att hoppa banan utan att stanna vid krukan. Jag hade trott att om man ville göra omstart så gjorde man det efter alla andra hade startat, tup att man fick gå ut och komma igen som sista startande, vilket jag har för mig att det brukar vara. Men tydligen så skulle man göra omstarten direkt efter sin runda, vilket dom ropade ut till vissa icke-felfria, men vissa som tex jag och många andra jag träffade glömde dom att göra det åt. Så när jag gick till sekreteriatet och frågade om omstart så sa dom att det var försent men jag kunde få starta LC om jag ville, men det kändes bara onödigt.
Snackade med en person senare och hon sa att om arrangörerna hade gjort en sån miss så har dom skydighet att låta mig få hoppa om sist, men då vare ju försent :P

Men sofie vill iaf att jag ska tävla honom snart igen, typ på runsten eller ngt, så vi får väl se :)
Tycker människan ska tävla sin ponny själv lite också :)

Bilder, lägg märke till hur snyggt han täcke & grimma matchar med shabrak & träns :)


2010-09-26 ? 17:44:08

Lördag

Idag så va jag ute och red lite på sparre typ kände lite på honom. Har inte så jättehöga förväntningar på imorn eftersom han är lite egen och jag bara har ridit honom typ två gånger :P Och han har typ heller aldrig tävlat lokalt :)
Men han var iaf fin, eller rättare sagt så fin som sprarre kan va, haha. Sen så bada vi han, så han blev lite ren och så :)
Inatt sover jag hos sofie, ska upp 04:45 imorn, snark.


(skrev det här inlägget på lördan men det kom tydligen aldrig upp, hehe)
2010-09-26 ? 17:28:34

Sparre i ett nötskal

2010-09-24 ? 18:00:24

Question


Vad ska jag blogga om??

2010-09-23 ? 09:00:49

Idrottsdag

Haluu! Idag så är det idrottsdag, vi ska gå typ långt och ha matsäck med oss, så det blir nog mysigt. lärarna kallade det för kulturvandring, jag vet inte riktigt vad det är :P
Det har varit en superskön skolvecka, i måndags slutade jag som vanligt tio i fyra, men annars har jag slutat 12 varenda dag, najs :) Just nu går jag och väntar på att det ska bli pluggigt men det verkar inte bli det som tur är. Alla sägar ju att natur natur på södra är en av de pluggiaste, men jag snackade med en tvåa på våran nollning och hon sa lixom; jaaa det är skitmycket plugg, den här veckan hade jag en redovisning och två prov!! Enligt mig är det ingenting, i nian hade jag mycket mer plugg :P

Har iaf bokat in veterinärbesiktning åt thean, hoppas hon går igenom :D

2010-09-22 ? 21:56:19

Svar


Haha nej det tror jag inte han kan, han är bara en liten rodeoponi :) Jag har många gånger sett när han bockar hela vägen från stora volten hela vägen upp till ridhuset..


Tävlingen är på Tyresö Ryttarförening, jaa det är lokal. Han är B-ponny, men man får tävla B-ponny i avd B hur gammal man än är (avd B är typ clear round klass). Men när det är LD så är det ju redan clear round så det är ingen avd B så då är jag med i avd A. :)
2010-09-22 ? 13:56:43

Tävling på söndag

Nu har startlistorna kommit upp :D

LD, Startar först av 14 ryttare i kat B/C.


Har väl inte sådär jättehöga förväntningar på en nolla, eftersom Sparre kan vara lite busig och leka lite rodeo. Men det kommer bli kul iallafall, så får vi se hur det går :D Men buhu jag startar först av alla, fett jobbigt, då måste jag gå upp hur tidigt som helst, för första start är 9:00.. Fast iförsig så är jag den enda som vet med 100% säkerhet när jag startar och det är ju bra :)

Åh juste sofie har du nummerlappar?? :o

Haha, ett skitfult collage jag gjorde för jättelänge sen, passar ändå ganska bra just nu :D

Charmigaste bilden:




2010-09-19 ? 22:59:44

Fråga


Jag gick i åsö, och den var väl helt okej, många bra lärare tycker jag. Många av dom var väldigt engagerade och gillade och lära ut.
2010-09-19 ? 22:10:43

Valet

Haha orkar inte skriva om nollningen som jag lovade, får se om jag nånsin gör det, haha.
Sitter och kollar på valvakan. Jäklar vad det pendlar mellan att alliansen har egen majoritet och inte .. :o
Heja millepartiet!

(dom vill ju att bussarna och tågen ska gå mer och till fler ställen :))
2010-09-19 ? 00:12:07

Nollning idag

Hejs ! Idag vare nollning, så himla kul! Vi fick göra massa pinsamma saker på allmänna platser och sånt. Hahha, jag dog nästan varenda gång, ska bli såå kul att arrangera nollning för ettorna nästa år.
Berättar mer detaljerat imorgon om hur det gick och vad som hände!

ps. det är värt att plugga lite extra för att kunna börja på södra latin.
2010-09-15 ? 21:47:58

Pärlviken

Igår va jag på pärlviken med sofie och det var sååå mysigt, har verkligen saknat det stallet :) har typ inte varit där på ett år och träffade sofie typ senast på the voice och då var det typ bara hej och skrika lite grann. vi hade jättekul igår och jag fick hoppa sparre (hennes b-ponny) och sofie frågade mig om jag ville tävla honom i LD och LC någon helg. Jag bah whuuut, men nu har jag iallafall skrivit in honom i min tdb så får jag se vad jag anmäler mig till. Är ju på gränsen till förstor för han, men han orkade bära mig utan problem, hoppa 90 och göra omhoppningssvängar i god balans så det borde funka. Sen så väger jag ju inte för mycket för gotlandsruss enligt russregeln (max 55 kg) så det borde gå bra. Det är ju lixom bara 60 cm i lägsta klassen.
Lite bilder på Sofie och Sparre från igår:



Och skitdåliga bilder som sofie tog på mig och sparre xD


Haha vad gulligt :)

Idag har jag varit och snackat med hanna om en grej, säger inte vad ;)

2010-09-12 ? 21:01:21

Stolt

Fortsätt såhär! För några dagar sen hade jag 104 sidvisningar på bloggen. Toppen att den växer!
2010-09-12 ? 17:18:47

Early Morning Grey

Kanske min blivande ponny?
Värsta fina stallet och ridhus och mysigt var det, som ni ser ovan, Hammarö Ryttarförening, haha, det tog ca 3 timmar att åka dit, till Karlstad, ligger typ vid Göteborg ! Men det var helt klart värt besväret!
Thea var väldigt rolig ponny, tyckte väldigt mycket om henne. Hon var väldigt posetiv till allt och har verkligen kapacitet. Helt underbar att hoppa. Lite klurig i dressyren men det får man jobba med.
Som ni märker: jag vill ha henne :D
Pappa och jag ska bara kolla upp lite saker, och sen så kan vi förhoppningsvis köpa henne!
Helt förälskad <3
2010-09-09 ? 20:29:54

Svar på era frågor!

Nu kommer svar på era frågor från frågestunden!

Bell: Har du hittat något stall där du kan ha hästen?

Ja, antingen Pärlviken tillfälligt tills vi har hittat något bättre alternativ, eller Ryttarstadion men det är så himla dyrt och så har dom knappt inga hagar, så där vill jag nog eventuellt inte ha en häst just nu. Men dom ska bygga hagar nu så vi får se. Vi ska åka och kolla på Stora Wäsby också.

Isabel: Går du något efter utseendet eller bara personligheten?
Haha, killar eller hästar? Antar att du menar hästar. Självklart går jag efter utseende också, om det är en häst med supercool färg så fångar den ju mer min uppmärksamhet. Sen så kan ju hästar med dålig extriör få problem med skador och sånt i framtiden.

Bells: Ska det bli jobbigt att sluta från Enskede?
Nja, alltså jag kommer ju inte sluta helt. Jag fortsätter ju i dressyrspecialen denna terminen ut, och så kommer jag ju fortsätta rida för klubben så länge jag kan, och så forsätter jag även i Usek. Men lite kanske.. Eller nej föresten, inte alls för jag komer lämna Enskede för något som är mycket bättre. Haha, sorry Enskede. ;)

Daniela: Hur tycker du att Charma är att rida?
För ni som inte vet det är Charma en ponny jag hade på mitt ridläger på Gannarve.
Jag tycker Charma är en väldigt trevlig ponny, mjuk i formen och med lagom bjudning. Hon vill ju gärna höja nacken och sänka ryggen men efter en stunds jobb med ställning och böjning brukar hon släppa igenom. I hoppningen tycker jag hon är lagom pigg men hon kan finta ibland så det gäller att rida hela tiden. Hon kanske inte är Sveriges hopptalang men jag tycker hon är i alla fall Gannarves bästa häst på att hoppa, och förövrigt Gannarves bästa häst också, haha :D
Jag och Charma efter hopptävling, nolla :D


Daniela: Tror du att du kommer gå på ngt läger på Gannarve igen?
Hm, vet faktiskt inte. I såfall med egen häst, men det är ju inte så jättebra ridlärare där, så isåfall skulle jag antingen gå bara för att det är så himla roligt eller för att få rida Charma igen. Det är ju billigt så det är helt möjligt att jag skulle åka någon gång igen. Annars så kanske jag söker jobb där som ledare eftersom jag ska gå ungdomsledarutbildning nu, så jag kan jobba på ridläger nästa sommar. (det är en ganska stor och lång utbildning)

Daniela: Hur många gånger i veckan rider du?
Förra terminen red jag två ridlektioner i veckan, en hoppspecial och en dressyrspecial. Sen så tävlade jag klubbtävling nästan varje helg, och ponnycup 17 matcher per år. Nu har jag dragit ned på ridningen så jag rider bara i dressyrspecialen, och eventuellt klubbtävlingar. Sen när jag skaffar egen häst kommer jag rida den 5-7 ggr i veckan också ju.

Hur många hästar har du haft?
Hitills en häst, Diana, ett gotlandsruss. Vi tog bort henne för ett år sen pga ålder och hälta, hon blev 32 år gammal :o
Diana:


Hur bra tycker du att du rider?
Bäst! Haha nej det kan inte jag bedömma, men typ ganska medelmåttig. :)

Hur högt har du hoppat?
115 cm som högt tror jag, med min gamla medryttarponny Jasione IHL.
Jag och Jassi:


Clara: Följer det med någon utrustning till hästarna du har provridit/ska provrida?
Till Boyen följer det med en skitfin hoppsadel värd 12000, och träns och tecken och grejjer. Till Tino kommer jag inte ihåg. Till Thea tror jag all utrustning medföljde.

Har du bajsat idag?
Ja, har du? ;)

Elin:
hund eller katt? - människans bästa vän!
häst eller ponny? - det är ju därför jag ska ha en ponny!
röd eller lila? - lätt.
latte eller chailatte? - aah skitsvårt men jag dricker latte oftare.
hoppa hage eller studsa studsmatta? - älskar studsmatta!
blond hårig kille eller brunhårg? - haha kan seröst inte bestämma mig.
rakat eller inte? - eller om du menar hår på huvudet?
häst och ryttare eller hästmagazinet? - har aldrig läst hästmagazinet typ ..

Millah: Är du tävlingsintresserad?
Hahaha, det finns nog ingen som är så tävlingsmänniska som jag. Jag är känd för att vara tävlingsinriktad, jag tävlar i allt!

Lucke: Planer för helgen?
Typ åka till Karlstad på Lördag och Pärlviken eller shoppa med Elin på söndag.

Hedde: Hur gammal är du?
16 :) Fyller 17 i mars.

Alice Asplund: Kan du vara hemma oftare så vi kan umgås mer?
Haha, jag är ju hemma hela tiden känns det som :)

Alice Asplund: Hur många hästar har du provridit hitills?
Två, den tredje blir i helgen.

Tove: Hur hinner du med vardagen? Typ läxor, hästen, kompisar och allt annat?
Jo det var en bra fråga. Det är inte så mycket läxor just nu, och många kompisar är ju i stallet. Men det är tidiga mornar och sena kvällar som gäller för mig. Och mycket god planering! Sen så kan man plugga på tåget alltid, och så var jag väldigt duktig i skolan sedan jag började i skolan, så då kan jag redan mycket sedan innan. Tex så behöver jag aldrig plugga matte, utan gör bara prover eftersom jag redan kan allt. Så det har verkligen lönat sig att vara duktig ända från sexårs. Anledningen till att det har blivit så är att jag verkligen är en tävlingsmänniska och vill vara bäst i allt!!

Det var alla frågor, hoppas jag svarade bra och fråga gärna om ni undrar något :)

2010-09-09 ? 19:55:06

Sista Chansen

Det är sista chansen att ställa frågor i frågestunden nu, skynda dig att ställa ett par frågor!!
Svarar på dom om ca en halvtimme. :)
2010-09-09 ? 14:36:43

US-galamöte

Idag är det US-gale möte, så vi ska bestämma vilka som ska nomineras och få följa med på US-galan. Det är jättesvårt att bestämma vilka som får följa med eftersom alla vill ju följa med men vi kan bara bjuda några stycken. Så vi ska överväga nu idag vilka som vill mest. Bli inte ledsna om ni inte blir inbjudna!
Sen så har vi nominerat några i kategorierna Bästa USEK, Bästa Stallkompis, Bästa Skötare, Sportsligaste Tävlingsryttare och Bästa Ungdomsledare. Jag ska skriva om ungdomsledare men jag vill verkligen inte skriva den, jag vill skriva Tävlingsryttare för det är typ den enda jag vet något om. x( Mit liv är förstört. Ska försöka övertala Ellie om att få byta, heja på mig !
Just nu sitter jag och dricker en ny grejsom vi har börjat med hemma, Oboy Dark, så himla gott. Det är vad det låter som, typ Oboy fast mörk choklad, extra kakao. Sitter och äter det nu :)
2010-09-09 ? 14:16:30

Elin stylar

Hej Blohgen! Igår var ju jag och elin på stan. Elin och jag brukar ju köra att Elin får välja kläder åt mig (och inga vanliga tråkiga kläder utan lite intressanta kläder) och sen så fotar hon mej i dom. Oftast så är det inte riktigt min stil men verkligen mycket insperation!
Här kommer ett urval, se och inspireras av min otroliga skönhet!
Monki:


Weekday:









Och så min egen outfit för dagen:


Vilken bild tycker ni var finast?

Hehe, Elin och jag snackade lite om stilar och sånt där. Jag går ju på Södra Latin och där är ju det typ hur många olika konstiga stilar som helst, och Elin går ju på Vittra på Söder och där äre typ fjortis stil eller mer normal/neutral stil. Så egentligen så borde jag och Elin byta skola för Elin har lite mer Södra Latin-stil lixom, och det har inte jag. På Vittra kan man ju inte ha på sig vadsomhelst, men på Södra Latin är ju alla heelt galna!
2010-09-08 ? 14:58:42

tavling

Nu är det an jättekul tävling på Lovisa Munters blogg igen, älskar hennes blogg!


Var med i tävlingen här!
2010-09-08 ? 13:10:39

Frågestund


Okej, det är många som undrar om det här med hästköp och en massa andra saker just nu, så jag tänkte det var dax för den första frågestunden. Fråga vad ni vill men om jag tycker frågan är opassande så tar jag bort den. Fråga anonymt om du vill men det är roligt att se vilka som läser bloggen.
Svarar på frågorna om kanske två dagar eller något.
Så ös på med frågor nu :)

AVSLUTAD!

2010-09-08 ? 12:08:12

Provridning nästa helg

Nu har jag bokat in ennu en ponny som jag ska åka och provrida på lördag i Karlstad. Ska bli roligt :) Det är ett sto född 01 som heter Early Morning Grey men kallas för Thea. Slänger upp annonsen..

Dm segrare hoppning, kat D.
Connemara sto, f. 2001 till salu pga ålder på ryttaren. Bra hoppstam, mor som gått Mvs A i skandinavium med vinnst, morfar som vunnit DM i fälttävlan.
Underbart snäll vid all hantering så som skoning, klippning, dusch, bad i sjön och lastning, en ponny du kan göra precis allt med! En ponny med stor utstrålning och ett hjärta av guld.
Hon älskar att hoppa och har mycket bra tekning och är inte tittig.
All utrustning medföljer!
 
Hoppad 130 med ryttare och tävlad upp till LA med vinnst och placeringar, DM segrare 2010, tävlad omhoppning på 115-120 med noll fel. Riktig rosettplockare, rosett med hem från i princip varje tävling! I dressyren har hon steg för att gå de högre klasserna (FEI) men inte tävlad mer än LA med godkänd procent och LB med plac. pga ryttarens ointresse och längd. Vill ut på tävlings banorna med en ny kompis. Vid intresse kontakta Alexandra 070-5727489
 
Pris   100 000 kr

Och en bild:



Idag är jag iaf sjuk :( Vaknade i morse med skitont i halsen så mamma ringde och sjukanmälde mig. Men nu mår jag mycket, mycket bättre. Ska träffa Elin idag, men hon slutar inte förren kl 16, så julia kanske tar en sväng förbi inann och kollar på senaste provridningsfilmen :)
Elin och jag hade tänkt gå på stan och så ska hon styla mig så kan vi fota lite olika kläder, senaste gången hon gjorde det valde hon så jäädra snygga kläder. Vi ska gå på Monki och Weekday tror jag. Och så kanske typ dom vanliga som tex H&M.
2010-09-08 ? 11:09:45

Mer provridning.. :)

Hejs! I söndags var jag och provred ytteligare en ponny, Tino. Det var en renrasig new forest med ett supersteg, jättefin verkligen! Han hoppade väldigt bra också men jag hade lite svårt att följa hans språng ibland. Men det är väl något som kommer senare, det kanske var för att jag var lite trött eftersom vi provred klockan 8 på kvällen.
Han var väldigt mjuk och så, lydig. Han är 9 år och har tävlat LB/LB. Jag tyckte om honom, guud vad det är svårt att välja en häst!

Ah, här är en film på Tino också :)

Och här är försäljningsfilmen på  Boyen! :)


Filmer när jag rider hästarna kommer snart! :D
2010-09-04 ? 17:46:27

Provridning av Golden Boy

Idag var jag och provred Golden Boy alias Boyen. Haha namnet påminner mig om en gannnarvehäst som heter Boyen (eller den som jag red idag hette egentligen bojjen men aja same shit, är så van att skriva boyen)..
Vi åkte till Avesta vid 9 tiden man var framme 10.15 vilket var 45 min för tidigt så vi gick och fikade. Det fanns en jättestor dalahäst och jag fick fick värsta chocken haha. Och sen så vare en skitstor älv och jag ba; ohh jag vill bada. Men det var typ jätteströmt så det var tur att jag inte bada.

Sen så åkte vi till Isaksbo gård och där träffade jag Mikaela och hon var supernajs och berättade jättemycket om boyen. Tex att han gärna travar in i transporten. Boyen var supermysig att hålla på med. Sen så tog vi ut honom och mikaela red honom lite dressyr i ridhuset. Han var lite stel först men sen släppte han igenom jättefint. Han var lite småseg i början också men mikaela red honom jättebra. Sen så red jag honom och han tog en stund att klura ut men när jag hade gjort det gick han superfint. Jag travade inne i ridhuset en stund och sedan gick vi ut på utebanan då den blev ledig. Där tog jag några galopper och han gändes bra.

När jag känt på honom lite så tog vi fram en oxer och ett rättuppstående hinder och så fick mikaela hoppa dom på 70, 95 och sedan 110. Man märkte hur tråkigt boyen tyckte det var när hindrerna var låga men när dom låg på 110 blev han väldigt pigg! Dock stannade han en gång på oxern på 110 när de kom lite kontigt men sen hoppade han jättefint!

Sen hoppade jag honom först 80 och sedan 100 och han var jätteduktig! Jag tyckte jättemycket om boyen, men denna gång ska jag inte vara så impulsiv och köpa den första hästen, utan vi ska provrida en häst imorgon också och förmodligen två stycken nästa helg. Annars skulle jag ha köpt honom direkt, haha.

Sen släppte vi ut Boyen i hagen, och åkte hem, hoppas jag får träffa honom igen :)