2010-07-31 ? 01:18:33

Everybody gay :D

Julia sa att puzzle var damp ful men han är fin och nu dör jag lite.
2010-07-30 ? 02:44:07

Today, Tomorrow, Bielik

Hej Bloggen! Igår tills idag har Klary sovit över hos mig, vi låg uppe och kollade från 18-02 på världens bästa tv-serie, och nu (24 timmar senare) så har vi bara 2 avsnitt kvar av hela säsongen :)

Trots att vi gick och la oss så "sent" så vaknade vi vid 09.30. Ganska duktigt :) Eller om jag ska vara ärlig så vaknade vi av att min farmor ringde.. Love to her :) ♥ Men det är sinnessjukt hur mycket alla ringer hela tiden!
Vi bor ju ensamma hos mig några dar nu, eller iallafall tills imorgon (idag) då Julia och mormor kommer. ♥

När vi hade vaknat så kollade vi lite grejjer typ köpa första säsongen av Desparate Housewives, fett bra tv-serie men inte den bästa ♥
Sen så plattade jag klarys hår det är ju så himla lockigt, det blev superfint! Fast det var lockigt igen efter 10 min haha. Skulle ha fotat :)

Sen så åkte vi till powniehestarna. Leriga var dom, kanske badat i den delen av hagen som numera är en sjö efter allt spöregn den senaste veckan. Vi red starholksrundan bakvänt, hästarna var ganska taggade men annars inga problem, bortsett från incidenten men den superfarliga blå blåklinten?! ;)
Jo, juste, Vickan fick typ en sten i skon i storlek large sen täckte typ hela skon och lite till. Så jag fick typ galoppera bort till hagen och hämta hovkrats och galoppera tillbaka ;) Men det slutade iallafall bra.
Sen så rycktade vi hästarna jääättenoga, varpå dom givetvis direkt sprang och tog ett dopp i vår nya insjö.
Tur för dom att dom är söta!

Sen nu ikväll var vi lite duktiga och ville smörja, så vi bredde typ ut tidingar över hela golvet framför tvn och kollade på världens bästa tv-serie samtidigt :D


IMORGON (IDAG) KOMMER JULIA! LYYCKA :D ♥



2010-07-27 ? 10:37:47

Another day in heaven

Hej! Igår så red vi kanske 1,5 h ridpass på ridbanan. Afrot var ovanligt stark, men hon var väldigt fin så länge vi var i skritt. När man travar så går det okej, men jag tycker hon verkar ha lite svårt att balansera sig i galoppen och hon springer gärna in i fattningarna. Först red vi bara mjukgörande övningar men sen så jobbade jag mer med galoppfattningarna och sket i formen ett tag. Vad hon är grymt bra på är skänkelvikningar, båda hästarna är väldigt bra på det.
Sen så red jag viktoria en stund också så tog Klary afrot och jobbade fattningar och avsaktningar. Viktoria var lite seg först men när hon blev lite aktivare blev hon mycket fin, och hon är värsta experten på övergångar, grymt välutbildad häst.

Idag så ska vi nog rida ut och bada lite eller kanske leta upp en äng att galoppera på för när vi hittar en äng som vi tycker är stor tar den alltid slut så fort..

Har bildbrist, afro-bilderna är på pappas dator ^^

2010-07-26 ? 17:15:55

Sunshine

Sitter och proppar i mig en massa nudlar, fett gott. Jag skulle egentligen möta Klara och så skulle vi cyckla till hästarna klockan 17.00 men jag var så himla hungrig då jag inte hade ätit någon lunch så jag var tvungen att äta lite nudlar först.

Solen kom just fram igen efter några dagars frånvaro. Inte för jag har något emot regn, då gräset i hagen blir grönare, men det är så grymt jobbigt att rida i regn. Red barbacka i spöregnet i förrgår och det var lite halvkul att sitta på en genomblöt hästi ;)

Igår så hoppade jag och Klary :) Vi hade tre hinder och gjorde en massa olika övningar. Våra hästar är så himlans snälla att hoppa, dom stannar alrig oavsett om man kommer helt fel, på skrå, på ett smalt hinder eller på ett riktigt titthinder!

Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska göra men antagligen rida ut nu när solen skiner :)


Sunshine, ett och ett halft år sen påväg till Pärlviken. SAKNAR.
2010-07-06 ? 11:11:11

One Day, One Week, One Year

Hejhej!

Det känns som det är dax att bygga klart den nya kaninburen så vi kan hyra kaniner innan sommaren tar slut :) Så jag och syster tänkte "ta tag" i det idag och faktiskt och sätta nät på den nästan färdiga buren. Den blir jättestor :)

Jag och Klara har släppt hästarna på bete nu ju till den 10e, men vi har endå gått massa promenader med hästarna vilket är mysigt :)

Igår var jag på tofta med kusinerna och det var sjukt varmt i vattnet, det har varit det hala veckan. Som högst ca 28 grader! Så jag har badat extremt mycket.

Idag så ska vi ha lunchgäster, hoppas det blir kul :)

2010-07-01 ? 11:32:08

...

Hejhej! Detdär med att blogga varje dag gick ju inte så jättebra.

Vi har iallafall varit ute med hästarna varje dag, de blir så himla rastlösa annars. Vi tog grymt fina bilder igår när jag står med båda hästarna i vattnet, men jag hittar inte sladden till kameran så jag kan inte lägga upp dom här just nu.

Nu är det bara 9 dagar kvar av hästarnas bete. Jag fördriver tiden som jag inte är med hästarna med att kolla på världens bästa tv-serie. Den är så sjukt bra! Fast nu har jag kollat klart på sista säsongen, så nu ska jag börja om från början. Julia! - När du kommer hit ska vi kolla på den så himla mycket! :D
Julia kommer hit den 30 juli :)