2010-06-27 ? 23:14:42

Header

Någon undrade hur och i vilket program jag gjort min header. Jag skar ut bilderna i paint, satte ihop dom i paint, fixade bilden i paint och sen så satte jag ihop den med text på picnik.com, ett riktigt bra onlineprogram, just for your information :)

En annan har undrat vad jag har för kamera. Det är en olympus e-420 , vilka är de bästa kamerorna.
 disa
2010-06-27 ? 23:03:25

Söndag

Idag så bestämde klara och jag oss för att smörja igenom alla saker, vilket tog en bra stund eftersom grejerna var ganska så skitiga och jag och klara är väldigt nogranna. Vi kom fram till att viktoria måste vara en aning mer omtyckt än afrodite, för hennes saker var väldigt välsmorda och fina. Afrodite hade olika sidostycken, olika stigbyglar och plattor och dessutom så verkade hennes saker inte ha blivit smorda på ett tag. Jag tror nästan att jag ska låta afrot gå med mitt träns i sommar. Det har ju engelsk nosgrimma med aschen också och jag tycker det är bättre än remont. Men annars kan ju vi bara byta.

Sedan så bytte vi ut alla stolpar på staketet som blivit fel, vi hade råkat få 17 paket 105 stolpar vilket var alderles för lågt, bara 2 paket 150 stolpar. Så nu är hela staketet rätt.

Sen så tog vi ut hästarna och gick och bada med dom. Viktoria var jättenära på att rulla sig i tången, vilket inte hade varit så kul att borsta av sen. Tidigare var hon rädd för tången men nu älskar hon den, hon vill äta den.. Båda hästerna var lite tittiga när vi gick ut på udden, speciellt när det kom en galen unge springandes och skrikandes, inte ok.

Vi städade också ut sadelkammaren och gjorde iordning allt jättefint. :)


Afrodite och Viktoria
2010-06-27 ? 22:21:49

Gotland

Hallo allihopa! Internet har varit lite dåligt så jag har inte kunnat updatera. Dock blir det ett snabbt inlägg nu för jag har brottom.

Vi har hämtat afrodite och viktoria från östermalms ridskola nu. Resan till gotland blev väldigt lång men jag tycker hästerna tog det bra!

Hemma hade vi gjort en hage på lite över en hektar. Hästarna blev jätteglada när vi släppte dom och sprang :)
Båda två är jättemysiga att hålla på med och riktigt gosiga.

Ska försöka skriva lite dagligen!

2010-06-16 ? 10:04:31

There is a place in the sky, I think you call it heaven

2010-06-16 ? 09:59:53

It´s gonna be a time to remember

Hej bloggen! Har inte bloggat på ett tag men ska bli bättre :)
Kommer iallafall blogga jättemycket i sommar oavsett för jag vill ju att ni ska veta hur jag har det i sommar!

Igår så vare specialens tävling. Jag hade självklart Zidane och det gick väl sådär, han var fin på framridningen men inne på banan blev han jättespänd. Vi fick kanske inte så jättebra poäng men vi kom på fjärde plats av 10. 
Dock tyckte jag domaren dömde överlag lite hårt då hon inte delade ut en enda åtta trots att det var många som hade förtjänat det. Dock så hade hon lite svårt att dela ut femmor också, hon delade lixom ut 7or för bra och 6or för mindre bra hela tiden.

På lördag åker jag och nicki till Gotland! Ska bli så otroligt kul! Vi ska fira midsommar ihop och dansa runt stången i våra speedomössor hahah. Sen så ska jag fixa ihop nicki med en kille, säger inte vem men han är söt iallafall..

Och så på tisdag så hämter jag hästarna till gotland så jag hoppas verkligen vi har fått upp stängslet tills dess :)


Jag och Isabel