2010-08-19 ? 15:34:42

Resa?

Ciao! Ikväll så blir det modevisning för min del på Hotell Diplomat. Ska bli kul :)
Har just fixat frank manikyr och pedikyr. Det blev fint, kan lägga upp bil senare.

Just nu håller jag på att surfa ock kolla på resor till i vinter. Kanske ska åka till New York, Maldiverna, Thailand eller Cannes. Vart tycker ni?





Vart skulle du vilja resa?
New York
Maldiverna
Thailand
Cannes
  
pollcode.com free polls
2010-08-19 ? 00:46:02

Kläder köpta idag (igår)


1.Tröja - Gina Tricot
2.Skjorta - Gina Tricot
3. Linne - MQ
Ska köpa en jacka på MQ imorgon också för jag fick slut på pengar när jag skulle köpa den :)
Köpte även nya skor:

2010-08-19 ? 00:04:12

Lalala and nothing

Halu! Idag så har jag varit på stan hela dagen med julia :) eller iallafall efter hon hade slutat skolan, hehe, det känns lite lyxigt att inte ha börjat ännu.. Köpte iallafall lite kläder, visar dem så fort jag har laddat upp bilderna. Sålänge får ni nöja er med dagens outfit :)

Skjorta - Jc
Linne - Gina Tricot
Skor - Converse
Haha jävla budgetshopping.
2010-08-18 ? 14:26:24

Boll


Haha, hur kul får man ha?
2010-08-17 ? 17:56:27

D

Nytt besöksrekord igår! Och inte illa heller, fler besökare än jag nånsin haft på någon av mina bloggar! Jag undrar bara vad som hände eftersom mina besökare blev helt plötsligt 10 ggr så många? :)
Idag så har jag hitills bara varit hemma och kollat på lite anonnser och sånt. Sen så har jag ätit massor med kexchoklad eftersomm alice vann en såndär jättestor på gröna lund. Snart så kommer julia hit så ska vi antingen kolla på världens bästa tv-serie, eller så ska vi spana annonser eller boka nån bio :)
2010-08-17 ? 17:23:19

Blame it on the pop

Skitbra remix, fett gammal, men endå grymt bra :)
2010-08-16 ? 13:25:09

sthlm

hej hej!
I Fredags så kom jag ju hem och så var jag med Elin och åt middag vid nytorget :) Maten var lite halvgod men det funkade, och cremé brullén var supergod. Vi pratade typ om gamla minnen och sånt, och sen så gick vi hem och såg på gamla filmer från ettan och tvåan (grundskolan) av pjäser. Först så såg vi på Sara, Lasse och Gammeleken från typ tvåan, en musikal, jag var huvuddrollen, haha. Sen så såg vi As-kungen, typ en parodi på askungen från ettan, skitkul förutom att halva var överspelad med Robinson. Sen så såg vi på Valentines Day, jag somnade på soffan efter 20 minuter :)
jag och elin för ett år sen
I Lördags gick jag på stan med Nicki. Vi åt först lunch på creme vid östermalms torg. Sen gick vi till gallerian. Vi typ lämnade tillbaka lite kläder som Nicki hade köpt och sen så var jag tvungen med lite impulsköp så jag köpte en skjorta. Sen så gick vi på The Voice, mötte Sofie där det var fett länge sen :) När vi skulle åka hem från The Voice vare en cp busschaufför som dampade för att vi knackade på rutan till bussen, gud vad jag hatar sura bussgubbar :o Sen så skulle Nicki åka till grekland :)
Igår sågick jag och Julia och såg Eclipse på bio, hade inte sett den än (hehe). Den var verkligen superbra! Sen så åt vi på burger king,  musmsi :) Sen så gick vi runt lite på stan.
Idag vet jag inte vad jag sk göra men aja :) Men på onsdag ska jag se vampyrer suger! Haha den verkar vara skitbra :D


Just nu så håller jag och julia på att bestämma när vi ska på Stockholm international horse show. Jag vill gå på sön och hon på fre :P
2010-08-13 ? 16:48:37

Home

Nu är hästarna tillbaka till östermalms ridskola igen. Det kändes först lite sorgligt, men det är lätt för mig att åka dit när jag vill för det är bara 15 min med 55an :)
Resan gick bra, hästarna var supercoola på båten, vi kollade till dom varje timme (som man ska/kan). Viktoria blev dock väldigt svettig så vi fick spola av henne efteråt. Sen blev jag så himla glad när dom fick stå i varsin box. Okej, dom kommer nog bli flyttade till spilta, men just nu är det iallafall två glaada hästar som står på östermalm :)
Sen så diskuterade jag en sak med hanna. Jag tänker nog inte säga vad ifall planerna ändras, men för er som vet vad jag snackar om så hoppas jag verkligen att det blir verklighet :)
Så nu är jag iallafall hemma efter att ha släpat med mig fem väskor på en kokhet buss i svarta ridbxor. Nu ska jag duscha och sen kommer Elin pelin hit och så tänkte vi gå ut och äta :) Kramar och pussar

old pic
2010-08-08 ? 19:44:21

She is golden

Idag så hoppade vi lite och red lite markarbete med hästarna. Afro var väldigt pigg men jobbade bra :) Undrar om jag kommer klara av att lämna tillbaka henne nästa vecka, det kommer bli svårt. Haha, min hovlagare sa att jag borde köpa henne (mest för han tyckte hon var så snäll att sko men whatever), och jag håller verkligen med honom.






Om du har sett det lilla felet - Det var så i max fam minuter så var inte orolig :)
Om du inte har sett det - Toppen! Forsätt så!

Aja jag vet inte vad jag ska skriva mer så jag låter det vara så försöker jag skriva så fort jag kommer på något kul :D
Hmm, funderar på att ha någon tävling där man vinner ridstrumpor/benlindor/hopskydd whatever lalala. Fett kul ju för då kanske någon mer börjar läsa här, plus att det blir ganska easy att vinna då inte så många kommer anmäla sig :)
2010-08-08 ? 18:58:13

Coffee, horse and spike ♥

Nu den här senaste veckan har Julia varit här. Vi har ridit barbacka, badat med hästarna, galopperat på stranden, tältat i hagen, hoppat, ridit dressyr, löshoppat och kollat 31,5 timmar på världens bästa tv-serie, dvs två säsonger :)

Vi har lärt oss att gult äger vitt och att allt som man behöver i livet är kaffe, häst och spik. ♥

Orkar inte skriva så nu blire bildbomb :)









Puss och Kramar Lillfisen