2010-11-06 ? 21:18:52

Igår, idag

Haloo! Tänkte berätta om igår och idag :)

Igår, Fredag så kom ju Thean till Pärlviken, jag var verkligen supernervös innan, men hon trivdes väldigt bra. Så vi tog in henne, fixade lite med papper och sånt och sen så åkte Alexandra och Ida och deras pappa. Sen så drog vi till Granngården för att handla foder och andra grejjer till thean. Vi köpte en jacka till mig, ett nytt stalltäcke till thea, fodertunnor, broddar till i vinter, grep mm.
 <-Nytt stalltäcke
Sen så var jag i stallet och fixade iordning mina skåp (japp jag har två för tillfället, två stora garderober) och sen gick jag en promenix med thean :)


Idag, Lördag så var jag först på Enskede, det var hopptävlingar 1.20, 1.30, 1.40, och stod på banan mellan 9.00-11.30. Det var kul och grymt många duktiga ekipage! Såg några jag kände också.

Sen så åkte jag till Thean, mötte Sofie på bussen så vi åkte ihop. Efter jag mockat och fixat påsar så red vi ut. Vi skrittade på lite skogsstigar och så eftersom thea skulle ta det lungt då hon kom igår, och Sofie red barbacka på Sparre. Sofie var dum och red på jättegreniga vägar och jag ba :o Men som tur var kunde man rida i leran och hällre det än bland typ jättehögar av grenar XD Förresten kanske jag ska tävla Sparre snart igen :D
Vi travade lite vid galoppbacken. Först travade vi nerför backen, sedan travade jag ensam upp för backen (den är väldigt lång). Thean var väldigt pigg men super ambitös och ville hela tiden jobba i form, så red henne lite lång och låg. Sen när jag var en bit uppe för backen signalerade jag till Sofie att hon skulle komma och hon typ kom i värsta vilda galoppen och thean ba waaah och typ börja gå skänkelvikning. sen så trava vi en bit till och sparre spran värsta fort typ pytte steg :) 

Sen så skulle jag spola av theans ben (vill ju inte ha mugg), men hon vägrade gå in i spolspiltan, så det tog ett tag men sen var hon inne. Antagligen så larvade hon sig bara för hon var stencool när hon väl var där, hon var väl bara lite envis.
Sen så fixade jag med skåpet och åt lite pasta och snacka med Nora innan jag åkte hem :)
Kommentarer
Moa

Hon är helt grymt söt, grattis till ett kanonköp Ebba!



Kram, Moa

2010-11-06 @ 22:11:05
URL: http://hejmoa.webblogg.se/
Li

Gud va roligt, Lycka till nu! :D :D :D

2010-11-06 @ 23:11:25
URL: http://linester.blogg.se/
matilda b

Hej har skaffat ny blogg! Besök gärna båda två och lägg en kommentar vilken du tycker jag ska blogga på! http://dalaryttaren.blogg.se eller http://styrkaochstrid.blogg.se



Jätte tacksam för svar! // Matilda bäck

2010-11-07 @ 12:05:44
URL: http://dalaryttaren.blogg.se/
sigrid

Gud vad kul! Grattis till dig! :D

2010-11-19 @ 18:37:13
URL: http://carantiliel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: